Til mine følgere.


Dette er bloggen til mine slaver.
Etter en setting hos meg vil jeg at dem skriver litt om deres opplevelse av settingen.

Det er nytting for meg og til glede for dere lesere.


DET ER VIKTIG AT DU SETTER DEG SOM FØLGER AV BLOGGEN OM DU VIL HA GLEDEN AV Å LESE HVA MINE SLAVER SKRIVER.

SNART BLIR DET SLIK AT KUN DE SOM ER "FØLGERE" KAN SE BLOGGEN.

11 desember 2014

slaven og tøsa sammen.

Da var tiden inne for å besøke MissPain igjen. Denne gang skulle tøsa som Miss er mentor for være tilstede også. Jeg var tidelig ut for å hjelpe til med å klargjøre for kveldens setting. Etter mye arbeid med å ta frem utstyr å hjelpe Miss med å rigge til alt, så var det fortsatt en god stund til tøsa skulle komme.

Miss bestemte derfor at hun ville varme opp med slaven for å gjøre ventetiden kortere. Slaven ble kommandert på benken å spent fast. Miss starte å behandle kukken med nåler som ble satt i pung å gjennom forhuden, noe som slaven kjente.

Det stoppet ikke med det. Urinrøret skulle også få gjennomgå med sounding, må si slaven kjente den behandling godt. Når slaven først lå slik spent fast på benken, kun ikke Miss la være å trene analen til slaven. Det sprengte godt når Miss kjørte inn div objekter, som førte til at slaven ga fra seg mange rare lyder. Mmm

Slaven kunne høre at Miss frydet seg, da hun humret å gottet seg. Det ble tid til en liten paus før tøsa skulle ankomme, så slaven ble sluppet fri for å få igjen pusten.

Tøsa dukket så opp til slutt, slaven kunne kjenne nervøsiteten på kropp med å være flere tilstede.Tøsa ble straks kommandert til å kle av seg å innta plass på benken.Mens tøsa lå der på benken, ble hun forespeilet to alternativer av MissPain. Det var å få saltvanns injeksjoner i begge bryst eller å bli spanket hardt og brutalt.

Tøsa var nervøs og usikker på hvordan injeksjon av saltvann vil være med hensyn til smerte og virkning. Miss bestemte seg derfor å demostrere dette ved å sette to store sprøyter med saltvann i pungen til slaven, slik at tøsa skulle se hvordan det ble gjort.

Pungen til slaven kjentes øm og sprengt ut etter alt saltvannet som ble sprøytet inn. Da tøsa fortsatt var usikker på injeksjon, ble hun bundet fast i benken. Slaven ble kommandert til å munnknulle tøsa mens Miss brukte forskjellige pisker og dildo på tøsa. Tøsa vrede seg i smerte, samtidig som hun nødt å få smake slavepikken.

Slavepikken ble svelget villig unna å slaven og tøsa måte holde på helt til Miss var fornøyd med kveldens oral trening.
Tøsa ble så bundet på hendenesom så ble festet til taket. Miss gav så tøsa en skikkelig hard omgang med diverse pisker mens slaven måte sitte på gulvet å se på.

Da Miss var ferdig å tøsa hadde fått hentet seg inn. Ble tøsa og slaven belønnet med å få lov til å berøre Miss kropp. Atter en fin setting var over hos MissPain.

Slaven gru gleder seg allerede til neste setting hos MissPain.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Totalt antall sidevisninger