Til mine følgere.


Dette er bloggen til mine slaver.
Etter en setting hos meg vil jeg at dem skriver litt om deres opplevelse av settingen.

Det er nytting for meg og til glede for dere lesere.


DET ER VIKTIG AT DU SETTER DEG SOM FØLGER AV BLOGGEN OM DU VIL HA GLEDEN AV Å LESE HVA MINE SLAVER SKRIVER.

SNART BLIR DET SLIK AT KUN DE SOM ER "FØLGERE" KAN SE BLOGGEN.

14 september 2013

Setting 2 med Lazarus

Endelig peip det i telefonen, jeg skulle møte hos Miss om 10 minutter, selvom jeg nettopp hadde vært der merket jeg hvordan alle nervene fosset tilbake igjen.
Nå var det ikke bare en runde spanking jeg skulle oppleve.
Nå banket det i kroppen, jeg kunne nesten høre hjertet mitt når jeg gikk inn døren igjen hos Miss.

Hun ba meg trekke ned gardinene og sette opp til setting, finne frem boksene med utstyr og ikke minst den utrolige benken Miss har laget selv, det er virkelig ett kunstverk.

Når alt var på plass fikk jeg ett halsbånd og beskjed om å gå inn på badet og kle
av meg alt, når jeg kom ut igjen var jeg slaven hennes.
Jeg sto på badet naken med båndet rundt halsen, måtte drikke litt vann også gikk jeg forsiktig ut. Tror jeg aldri har vært så spent og nervøs på engang.

Miss ber meg legge meg ned på benken som henger fra taket, hun starter med å ta på meg blindfold før hun lenker fast bena mine så jeg ligger helt åpen og klar for Miss, så fester hun armene mine over hodet, jeg merker hvor spent jeg er, sansene mine leker med meg der jeg ligger helt hjelpesløs.
Jeg får en ballgag i munnen så jeg ikke skal bråke så mye.

Så setter Miss igang, jeg har ingen anelse om hva jeg har i vente, hun vet jeg elsker lek med brytsvortene mine, hun setter på klypene som hun fester til rammen rundt, hver gang jeg beveger meg strekker det i vorten, guud som jeg elsket det, jeg ligger der å stor koser meg, merker at kuken liker det også.


Så hører jeg Miss åpner noe plastik beholder, det går kaldt nedover ryggen min,
Miss vet godt at jeg er redd nåler og at det er noe jeg vil komme over.
Hun merker at jeg blir anspent men roer meg fort ned igjen, hun ber meg trekke pusten og så merker jeg at det stikker litt i brystvorten, ja jeg sier litt for det var ikke spesielt vondt, men fortsatt en veldig spesiel opplevelse, vortene mine er veldig ømme idag dagen etter.

Hun lar de sitte i mens hun beveger seg ned til rumpa mi
der får jeg virkelig gjennom gå, jeg er ikke helt sikker på rekke følgen hun brukte ting på men utifra Miss så ble jeg visst strekt ut ganske så godt til å være første gang,
slaven er veldig stolt for att Miss er fornøyd med det. Miss er også utrolig flink til å lese slaven, det var kansje en elller to ganger jeg følte at nå klarer jeg ikke dypere
og hver gang merket Miss det å slappet av litt før hun satte igang igjen.

Mot slutten av settingen bandt Miss fast en anal leke med en gummistrikk, denne fant Hun ut at var en perfekt måte å spanke slaven på.

Og gjett om det fungerte?
Jeg merket hun trakk den mot seg å slapp den så det suste i skinkene mine, godt mulig det var etter en god runde med pisk tidligere men det kjentes hardere
enn spansk røret. Nå fikk jeg beskjed av Miss at jeg skulle ta 10 for henne, hvis jeg bommet på tellingen skulle hun starte på 1 igjen, gud så nervøs jeg ble holdt på og miste tellinga mellom 5 og 6 da Miss tro til å gjorde de veldig fort, men er glad jeg ikke skuffet Miss og klarte å holde tellingen.

Det var en helt utrolig opplevelse, når settingen var ferdig ble jeg liggende en god stund på benken før jeg i det hele tatt
klarte og åpne øynene, alt gikk rundt, det var som om jeg fløy ett øyeblikk der. Fikk nesten sjokk når Miss viste meg hvor stor hun hadde blåst opp dildoen hun hadde brukt på meg.

Som en gave fra Miss, som om jeg ikke hadde fått nok gaver av Miss idag, så fikk jeg lov til å ta på meg latex catsuiten mens jeg ryddet og vasket etter settingen vår, skulle jo bare mangle at jeg ryddet opp alt det sinnsyke utstyret hun hadde brukt på meg.

Vi ble sittende og skravle videre utover kvelden om alt og ingenting, dette har vært en utrolig opplevelse, som jeg håper det blir mange flere av.

Tusen tusen takk for en utrolig setting Miss
slave lazarus

3 kommentarer:

  1. Tusen takk igjen Miss, det var en så utrolig morsom og deilig setting med deg. Ser frem til å ta min straff for å ikke ha klart å rydde opp alt jeg skulle.

    SvarSlett
  2. En veldig fin historie. Ser ut til at slaven ble strukket fint.
    Hilsen aqua-slaven

    SvarSlett
  3. Det kunne jeg også tenkt meg å få prøve. :)
    Viste ikke at det var noen som praktiserte BDSM her i området. Har lenge vært medlem på Darkside.se, og der har jeg fått noen spørsmål ang. personer her i Ålesund området.

    SvarSlett

Totalt antall sidevisninger